vorige
Profore Golf & Business
T 0252-225803
F 0842-298584
E info@profore.nl

Vennestraat 11/W,
Postbus 89 2160 AB
Lisse Holland

drukwerk ontwerp realisatie
Wijzigen | Aanvragen


Home | Over ons

Sinds 1993 in Golf & Business
Profore Golf & Business streeft al sinds 1993 naar een zo compleet mogelijk aanbod in golfballen en promotionele golf accessoires.

Gestart in Vijfhuizen, via Heemstede en Voorhout zijn wij nu op onze plek in Lisse.

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo-golfballen, geborduurde kleding en displaymateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Kwaliteit, prijs en uitstraling...
Onze golfgifts worden op professionele wijze bedrukt of geborduurd met de modernste technieken. Resultaat is een heldere, scherpe reproductie van uw logo.

Bij de inkoop en productie van golfballen en golfgifts maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van fabrikanten. Elk met hun eigen specialisme en productaanbod.

Als u uw eigen golfevenement organiseert hebben wij werkelijk alles in huis om uw evenement tot een gedenkwaardige dag te maken!

GRAIN Grafische Realisatie
Sinds een aantal jaren werken wij nauw samen met GRAIN Grafische Realisatie op het gebied van ontwerp, lithografie en drukwerk. Inmiddels zijn wij samen gevestigd in een nieuw onderkomen te Lisse. Deze innige samenwerking wordt o.a. tot uitdrukking gebracht in een gezamenlijk gevoerde huisstijl...

Neemt u voor het ontwerp en de realisatie van uw huisstijl- of reclamedrukwerk contact op met GRAIN: Tel: 0252-223000 / info@grain.nl of neem een kijkje op de website: www.grain.nl