Dixon golfballen bedrukken met logo

Wilson Golf logo
  • VANAF 144 STUKS
  • 1KLEUR OPDRUK INCLUSIEF
  • LEVERTIJD 10 - 12 DAGEN

DIXON GOLFBALLEN...

 

Dixon golfballen zijn qua eigenschappen vergelijkbaar met normale golfballen maar zijn 100% recyclebaar. Gemaakt van herbruikbare polymeren, zonder zware metalen zoals wolfraam, kobalt en lood. De verpakking is 100% gerecycled materiaal.

 

GOLFBALLEN SNEL NODIG?

 

Heeft u de golfballen van Dixon met spoed nodig? Neem contact op: vaak kunnen we de golfballen zelfs binnen één week leveren: offerte@profore.com


LEVERTIJD / VERPAKKING

 

Standaard zijn de Dixon golfballen verpakt in een doosje per 3 golfballen. Deze doosjes zijn vervolgens per 4 stuks verpakt in een omdoos.

De levertijd van Dixon golfballen met eigen logo is 10 tot 12 werkdagen. Te rekenen vanaf uw goedkeuring van de digitale pdf-proef voor bedrukking.

Dixon Earth golfballen bedrukken met spoed

Dixon Earth golfballen

Prijzen per stuk, inclusief logo in 1 kleur:

144 stuks

€ 2,60

288 stuks

€ 2,33

576 stuks

€ 2,25

1.152 stuks

p.o.a.

Uw oplage: (min. 180 st).
Kleur golfbal:
Posities:

  • kies uw opties:

    Vul hier a.u.b. de gewenste oplage in voor het artikel van uw keuze. Op de volgende pagina wordt u gevraagd uw gegevens in te vullen.
    Na ontvangst sturen wij u zo spoedig mogelijk de gespecificeerde aanbieding!

Omschrijving

Specificaties

Uit een onafhankelijke test van de PGA TOUR Partners Club blijkt dat de Dixon Earth golfbal beter presteert dan de Nike One Platinum, Callaway Tour ix en Titleist Pro V1. De bal kreeg een waardering van 92%. Dixon golfballen worden gemaakt van gerecycled materiaal en bestaan volledig uit 100% Recyclebare materialen.

 

Bestel deze golfballen met bedrukking tot en met 4 kleuren.

Bedrukking:
Inclusief logo in 1 kleur,
meer kleuren tegen meerprijs
Drukvoorbereiding:
1-4 kleuren 45,00

Verpakking:
Per 3 stuks in doosje, 4 doosjes in
omdoos
Levertijd:
10 - 12 werkdagen

Drukformaten voor uw logo of tekst:

diameter 24 mm

Opstartkosten?

Voordat uw golfballen bedrukt kunnen worden zijn er diverse werkzaamheden nodig. Zoals het drukklaar maken van uw logo of drukbeeld, het maken van drukvormen zoals clichees of stempels en het mengen van de juiste kleuren.

 

DEZE KOSTEN WORDEN NETTO DOORBEREKEND.

De voor u gemaakte drukvormen worden bewaard. Zodat u bij een eventuele herhalingsopdracht (met ongewijzigd drukbeeld) minder (of soms zelfs géén) nieuwe kosten berekend krijgt.

LOGO informatie