Golftaslabels voor clubs

identificatie van uw leden

Elke label kan worden voorzien van de individuele naam of zelfs pasfoto van uw leden. Geleverd inclusief een flexibel riempje voor bevestiging aan de tas.

 

Onze golfbagtags worden gemaakt van hard kunststof, ca. 2,3 mm dik met een hoogglans coating aan beide zijden. De bedrukking zit 'in' de toplaag.

 

 

De oplossing!

Uw marshals kunnen nu eenvoudig op de golfbaan controleren of men speelgerechtigd is of niet.

De ronde golftaslabels hebben een uitsparing waar een zelfklevende, metalen jaarsticker geplakt kan worden. U kunt deze eenvoudig (bij-)bestellen voor elk volgend golfseizoen.

Gepersonaliseerd

Elke bag tag kan worden voorzien van de individuele naam, lidnummer of zelfs pasfoto van uw leden of de deelnemers aan uw golfdag of evenement. Voor een vereniging belangrijk, voor een toernooi een aandenken dat blijft hangen!

SAMPLE AANVRAGEN

Altijd passend bij uw clubvignet...

Uitgaande van de vorm van uw logo kunt u kiezen voor een bijpassende vorm van de golftaslabel: rechthoekig, rond, sunrise of shield.

RECHTHOEK

70 x 95 mm

ROND

Ø 95 mm

SUNRISE

80 x 95 mm

SHIELD

80 x 95 mm

Eenvoudig bijbestellen...

Bij mutaties in uw ledenbestand maken wij het heel eenvoudig om gepersonaliseerde bag tags voor uw nieuwe leden bij te bestellen.

Maak gebruik van het voordeel van de eenmalige aanschaf van grotere oplages en bestel bij wanneer het u uitkomt tegen dezelfde prijs per stuk.

OFFERTE AANVRAGEN

Jaarstickers

De ronde labels zijn voorzien van een verdiepte uitsparing waar een zelfklevende, metalen jaar-sticker geplakt kan worden. (in de huisstijl bedrukt). Deze zijn per jaar/seizoen eenvoudig te verwisselen.

'Niet na te maken'

Inserts en labels zijn niet eenvoudig 'na te maken' waardoor ook de kans op fraude verkleind wordt. Op deze manier hoeft u slechts éénmaal een ID Bagtag te bestellen voor uw leden, per jaar/seizoen verdeelt u de zgn. jaar-inserts zodat 'niet-betalende leden buiten spel komen te staan'.

Profore maakt het. Persoonlijk.