Home > Golfballen bedrukken

Goedkoop of exclusief, alle topmerken met opdruk van uw logo of tekst

Golfballen Bedrukken?

Profore levert bedrukte golfballen van de volgende merken: Titleist golfballen, Callaway golfballen, Pinnacle golfballen, Wilson golfballen, Srixon golfballen en Bridgestone golfballen. De golfballen laten wij bij de respectievelijke fabrikant van de golfballen bedrukken. Omdat zij gebruik maken van industriële inkten en hoogwaardige machineparken leveren de drukkers van golfabrikanten het beste resultaat. Maar zeker zo belangrijk: de logo’s blijven het langst zichtbaar.

Bedrukking met logo

Uw logo op de golfballen kan tot en met vijf pms-kleuren of in full-colour worden bedrukt. Zowel een rond, vierkant of rechthoekig logo wordt geschaald naar het maximale drukformaat.

 

Kies uw favoriete golfbal

2 logo's op 1 golfbal

Standaard worden golfballen bedrukt met één of met twee (verschillende) logo’s. Maar in sommige gevallen ook met drie logo’s. Uiteraard kunnen alle logo’s in pantone kleuren of full colour worden gedrukt.

 

Lees meer

Logo + tekst bedrukking

Tekst opdrukken zijn mogelijk in alle PMS kleuren. Tot en met vier tekstregels plaatsen is mogelijk in een standaard lettertype. Zie het voorbeeld van een bal met aan één zijde een logo en aan de ander zijde een URL adres.

 

Overleg voor de opties: 033-433 78 32

Doosjes voor golfballen

Dé manier om deelnemers aan een golfdag of evenement in te pakken. Het ultieme moment om de aandacht van deelnemers bij ontvangst pakkend op uw bedrijf, product of een actie te confronteren.

Lees Meer

Geschenkverpakkingen

Combinatie van artikelen in een opvallende gift set. Bijvoorbeeld een doosje met golfballen, tees, balmarkers en een pitchfork of potloodje. Maar bijvoorbeeld ook een handige koker met golfballen, een handdoek en tees.

Lees Meer

Informatie over bedrukking

Geef bij de aanlevering van digitale bestanden ook de PMS (Pantone) code(s) van de kleur(en) van het logo op. Met deze gegevens wordt een digitale proef opgemaakt die vooraf ter goedkeuring aan u wordt verstuurd.

Lees Meer

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en displaymateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

Telefoon: 033 432 78 32

© Copyright 2018 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer