Goedkoop of exclusief...

Wij adviseren u graag welke bedrukte golfbal het beste bij uw behoefte past. Of het een goedkope golfbal of een top of the range golfbal is, wij verzekeren u dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is door uitsluitend met topmerken in de golf industrie te werken!

 

Bel 033-433 78 32 of mail offerte@profore.com

 

Vanaf 144 golfballen

Golfballen met eigen logo of tekst bedrukking kunt u al bestellen vanaf 12 omverpakkingen (in dozijnen: 144 stuks of in 15-ball packs: 180 stuks).

 

Het is uiteraard mogelijk dat u een kleinere oplage dan vermeld wilt laten bedrukken, wij maken graag een gespecificeerde offerte voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u bedrukte golfballen met spoed nodig heeft: 033-733 48 32 of e-mail: offerte@profore.com

Golfballen van Pinnacle of Titleist bedrukt met naam of logo
eigen golfballen bedrukt met een logo en tekst aan de keerzijde

Met logo of tekst

Profore is dé golfballen printer voor Nederland én België! Laat ons uw eigen logo of beeldmerk bedrukken op de golfballen van uw voorkeur. Aan 1 zijde van de golfbal, of combineer het printen van twee logo's of tekst op één logobal!

Handig om uw eigen internet-adres te vermelden, of een extra logo. De tweede bedrukking is uiteraard ook in meerdere kleuren mogelijk. Lees meer

Meer info

Digitale drukproef voor de bedrukking van uw eigen golfballen

Voordat de golfballen in productie gaan in de drukkerij ontvangt u altijd een digitale drukproef via e-mail. Daarin kunt u de afmetingen, kleuren en eventuele spelling van de opdruk op uw eigen golfbal controleren. Nadat wij uw akkoord krijgen zullen de bestelde golfballen met uw logo of tekst bedrukt worden.

Lever uw logobestand aan | Meer informatie over bedrukken

Gratis digitale drukproef

Doosje voor golfballen met eigen bedrukking

Eigen verpakking

Uiteraard is het een goed idee om golfballen te laten bedrukken met uw eigen logo. Maar waarom presenteert u de ballen niet ook in een eigen verpakking?

De meeste logo golfballen worden geleverd in een golfballendoosje waar prominent het merk van de fabrikant op staat. Daar hoort toch eigenlijk úw logo of promotieboodschap? Lees meer

Direct offerte

golfballen met spoed leveren

Na ontvangst van uw opdracht en logo ontvangt u de digitale drukproef via e-mail (ook bij een herhalingsopdracht met een eerder bedrukt logo). Na uw akkoord op deze proef is de levertijd van de bedrukte golfballen ca. 10 tot 15 werkdagen.

 

Bij de bevestiging van uw opdracht geven wij de definitieve levertijd aan u door.

Voor golfballen met spoed bedrukken of printen in kleine oplage kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 033-433 78 32

Korte levertijden