Home > Informatie > Over ons

Professionals in golf & business

Profore Golf & Business streeft al sinds 1993 naar een zo compleet mogelijk aanbod in golfballen en promotionele golf accessoires.

 

Gestart met een eigen drukkerij voor golfballen in Vijfhuizen, via Heemstede en Voorhout zijn wij nu op onze plek in Lisse samen met GRAIN Grafische Realisatie.

 

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo-golfballen, geborduurde kleding en displaymateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Werkelijk alles in huis voor uw golfdag

Onze golfgifts worden op professionele wijze bedrukt of geborduurd met de modernste technieken. Resultaat is een heldere, scherpe reproductie van uw logo.

 

Bij de inkoop en productie van golfballen en golfgifts maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van fabrikanten. Elk met hun eigen specialisme en productaanbod.

 

Als u uw eigen golfevenement organiseert hebben wij werkelijk alles in huis om uw evenement tot een gedenkwaardige dag te maken!

Kwaliteit, prijs & uitstraling

Enkele van onze Tevreden Klanten

Golf relatiegeschenken, standaard of custom made?

Natuurlijk bij Profore Golf & Business.

Wat kunnen wij voor ú doen?

Custom made golftassen

Met eigen naam en logo borduring

Onze golftassen onderscheiden zich van elke andere golftas. Een op maat gemaakte golftas kan in verschillende kleuren worden ontworpen.

Lees Meer

Myglove golfhandschoenen

Op maat gemaakt voor uw merk

Myglove custom made synthetische golfhandschoenen. De bovenzijde kan geheel worden bedrukt. Met een magnetische marker waarop ook een logo wordt gedrukt.

Lees Meer

Custom made golfparaplu's

Uitgevoerd in uw huisstijl

Ontworpen in de huisstijl van uw bedrijf, organisatie of merk een blikvanger op elke golfbaan. Maak gebruik van de custom made opties en creëer uw eigen, onderscheidende golf paraplu!

Lees Meer

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en displaymateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

Telefoon: 033 432 78 32

© Copyright 2018 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer